VAŠA AGENCIJA ZA ZAPOŠLJAVANJE

​Naša podrška tijekom cijelog procesa prijave:

RE-24 Jobs vodimo vas kroz cijeli proces prijave, počevši od izrade životopisa pa sve do intervjua. Naši stručnjaci su tu kako bi osigurali da vaša prijava bude profesionalna i privlačna. Također ćemo vas pripremiti za razgovore za posao kako biste izgledali samouvjereno.
Naš tim je uvijek na raspolaganju da odgovori na vaša pitanja i pruži vam podršku u potrazi za poslom u Hrvatskoj, Njemačkoj ili Austriji. Prijavom u našu bazu životopisa otvarate sebi priliku da iskoristite širok raspon profesionalnih mogućnosti u različitim zemljama.

U profesionalnom životu?

Studirate i želite raditi u struci za vrijeme studija?

RE-24 Jobs nudi prilike za stjecanje dragocjenog iskustva i širenje svojih vještina. Iskoristite priliku za profesionalni razvoj dok još studirate.

Studirate i želite raditi u struci za vrijeme studija?

Nakon završetka školovanja, tražite svoj prvi ozbiljan posao? Ulazak na tržište rada može biti izazovan, ali mi vam nudimo podršku. Naša raznovrsna baza klijenata i partnerskih tvrtki u Hrvatskoj, Njemačkoj i Austriji pruža prilike za mlade stručnjake.

Završili ste školu i tražite prvi ozbiljni posao?

Ako već radite i razmišljate o promjeni radnog okruženja ili napredovanju u karijeri, mi vas razumijemo. Pomoći ćemo vam pronaći nove profesionalne prilike koje odgovaraju vašim ambicijama.

Jeste li zainteresirani za rad u određenoj tvrtci?

RE-24 Jobs vam može pomoći da uspostavite kontakte i započnete karijeru u željenoj tvrtki u Hrvatskoj, Njemačkoj ili Austriji.

Želite li raditi u inozemstvu?

​Ako želite raditi u inozemstvu, bilo u Njemačkoj ili Austriji, nudimo vam i prilike za međunarodne karijere. Podržat ćemo vas u pronalaženju odgovarajućih pozicija.​

RE-24 Jobs
Vaša agencija za zapošljavanje

Iskustva osoba koje su pronašle posao putem naše agencije

Iskustva klijenata

Radim na projektima koji me zaista inspiriraju!

"Moje iskustvo s RE-24 Jobs bilo je iznimno pozitivno od samog početka. Platforma je bila intuitivna i omogućila mi je da lako pronađem poslove koji su odgovarali mojim vještinama i interesima. Tim RE-24 Jobs pružio mi je podršku tijekom cijelog procesa prijave i intervjuiranja, osiguravajući da sam uvijek bila informirana i pripremljena. Zahvaljujući njima, sada sam dio fantastičnog razvojnog tima i radim na projektima koji me zaista inspiriraju!"

Ana M.
Inžinjerka softwear

Napokon posao gdje me cijene zbog mojih vještina!

"Kao kuhar s višegodišnjim iskustvom, uvijek sam tražio priliku koja će mi omogućiti da istinski izrazim svoju kreativnost i strast prema kulinarstvu. RE-24 Jobs nije samo razumio moje tehničke vještine i iskustvo, već su također duboko zaronili u moje aspiracije i kulinarsku filozofiju. Njihova sposobnost da me povežu s restoranom koji ne samo da cijeni moje vještine, već i potiče inovativnost i kreativnost u kuhinji, bila je nešto što nisam doživio s prethodnim agencijama za zapošljavanje."

Luka B.
Kuhar

Kompanija u kojoj mogu napredovati

"Kroz RE-24 Jobs pronašao sam ne samo posao, već i karijeru koja me ispunjava. Njihova predanost razumijevanju mojih profesionalnih ciljeva i osobnih vrijednosti omogućila mi je da pronađem poziciju koja je bila pravi pogodak za mene. Proces selekcije bio je transparentan i komunikacija s njihovim timom bila je uvijek brza i podržavajuća. Toplo preporučujem RE-24 Jobs svima koji traže svoj sljedeći korak u karijeri!"

Marko D.
Menadžer prodaje